فواید بادام هندی
خواص بادام هندی چیست
یکی از خواص بادامهندی افزایش سلامت قلب است. بادام هندی غنی از اسیدهای چرب غیراشباع و بسیاری از ترکیبات مفید دیگر مانند پروتئین گیاهی، فیبر خوراکی، مواد معدنی مانند مس، روی و منیزیم بهعلاوه آنتیاکسیدانهایی به شکل فیتوسترولها و ترکیبات فنولیک است. مواد تشکیلدهنده آن حدود ۲۱ درصد پروتئین، ۴۶ درصد چربی و ۲۵ درصد کربوهیدرات میباشد.
یکی از عوامل کلیدی در مواد مغذی بادم هندی، محتوای چربی سالم آنهاست؛ زیرا عمدتاً از چربیهای غیراشباع به شکل اسیدهای چرب غیراشباع تک حلقهای و چند حلقهای تشکیل شده است. تقریباً ۶۲ درصد چربیهای آن چربی غیراشباع تک حلقهای، ۱۸ درصد چربی غیراشباع چند حلقهای و باقیمانده آن ترکیبی از چربیهای اشباعشده است.
به دلیل اثرات مثبت این چرییها بر متابولیسم و دیگر عملکردهای زیستی، بسیاری از مطالعات مصرف بادام هندی و سایر آجیلها را با کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، سرطان، دیابت و چاقی مرتبط میدانند.
فواید بادام هندی
خواص بادام هندی چیست
مصرف منظم بادام هندی، میتواند به کاهش خطر ابتلا به بسیاری از عوامل منجر به بیماریهای قلبی ازجمله کلسترول بالا، فشارخون بالا و چاقی کمک کند. اعتقاد بر این است که اثرات سودمندی بر سطح استرس اکسیداتیو، التهاب و فعالیت عروق و شریانها دارد و باعث افزایش سلامت قلب میشود.
خوردن بادام هندی میتواند به کاهش کلسترول بد (LDL) کمک کند و کلسترول خوب (HDL) را بهبود بخشد. این آجیل حاوی ترکیبات فیتوسترول خاصی است که نقش اساسی در غشای سلولی با تثبیت سلولها و جذب کلسترول بازی میکنند. ترکیبات فیتوسترول خاص آن مسئول کاهش کلسترول است و این دلیلی بر این است که میتواند به جلوگیری از تشکیل پلاک در دیواره شریانهای خون کمک نماید. همچنین این آجیل خوشمزه با کاهش سطح تری گلیسیرید و کاهش سطح التهاب به محافظت از شما در برابر بیماریهای قلبی، حملات قلبی یا سکته مغزی کمک میکند.